Till toppen

Rostatbrödmästare

 
Idag var det sista dagen att anmäla sig till vårt bröllop. Nu känns allt så verkligt. Den här lilla tjejen ska bli fru haha. Jaja inombords kommer jag fortfarande vara max 12 år :) Ikväll kommer vår bli......öhhh... min spotify satte precis på sig själv.... fan va rädd jag blev. ÄR DET NÅGON SOM FÖRSÖKER SKÄMTA MED MIG APRILLO??? 

Okej back on track. Ikväll kommer vår blivande toastmaster över på middag (fondue). Vi ska planera lite och se till så att alla har hundraprocentig koll på vad alla ska göra. För en som typ bara varit på ett bröllop i hela sitt liv kan jag inte säga att jag ens har så bra koll på detta. Men det löser sig nog sa gubben som sket i badkaret.
0 kommentarer

Borås djurpark

Igår överraskade 3 pojkvänner 3 små söta flickvänner med att ta dom till borås djurpark och bjuda dom på trerätters på kvällen. Det kunde inte bli annat en lyckat! (Jag orkade inte redigera alla bilderna så ni får ta dom lite för vad dom är) 
 
1 kommentarer

Pärlan.se

Ja nu äntligen har jag sett till att skaffa mig ett eget domän. Har länge suktat efter pernilla.se i olika varianter, men det var bara att inse att alla är upptagna. Så när jag igår satt och läste igenom lite bloggar stannade jag till på Blondinbellas sida. Hon berättade där att man på citynetwork kunde köpa domännamn för enbart 10 kr. Sagt och gjort. Jag slängde mig in och köpte pärlan.se. Och för er som undrar så har jag nog en miljard smeknamn; P, Pöddalöm, Pillan, Pills, Pilsky, Nillan, Palle Kuling, Bollträ, P-nilla, Pärlan mfl. Efter att ha snurrat lite blev det tillslut pärlan.se! Jag vet att många av er får panik nu "Åhhh vad ska vi göra om vi sitter på en dator utomlands som inte har Ä?!" Luuuugn... ni kan fortfarande gå in på pernillabolwede.blogg.se :)
2 kommentarer